Budget Coach Eindhoven

This is a web page about an additional service that I perform. The Dutch word for financial coaching is “budget coaching”, so the following below is in Dutch:

Dit is voor de Nederlanders onder ons, en voor iedere expat die gewoon Nederlands begrijpt.
Dit is hoe ik begonnen ben in 2011. Budget coaching is een echt Nederlands woord en dus was mijn eerste website budgetcoacheindhoven.nl.

Met budgetcoacheindhoven.nl doe ik feitelijk hetzelfde, het is financiële coaching, maar dan in het Nederlands. Met financialcoacheindhoven.nl richt ik me op expats en de specifieke vragen en uitdagingen die in deze groep leven.

Met budgetcoacheindhoven.nl inspireer, coach en ondersteun ik mede-ondernemers, zzp-ers en werknemers bij het terugbrengen van hun financiële veerkracht. Mijn cliënten weten dat de weg die ze hadden ingeslagen hun verdere (financiële) leven niet zou ondersteunen. Doorgaan op de oude voet zou ze weg brengen van de doelen en wensen die ze zich in het leven hebben gesteld.

Met mijn methode breng ik helderheid en bewustwording terug in het leven van vele gezinnen. Meestal is dat bij cliënten in de omgeving van Eindhoven, maar mijn werkgebied strekt zich ook makkelijk uit van Neerpelt tot Veghel!

Wil je meer weten over datgene wat ik doe voor Nederlandstalige cliënten? Kijk dan zeker even op mijn website budgetcoacheindhoven.nl

budgetcoacheindhoven.nl